top of page

Over mij

Mijn naam is Esther Geluk. 

In november 2018 ben ik begonnen met de post HBO opleiding voor mantelzorgmakelaar. De opleiding duurt een jaar en ik heb in oktober 2019 mijn diploma behaald.

Vanaf 1995 heb ik in diverse instellingen gewerkt, die met de zorg te maken hebben, zoals CZ zorgverzekeringen, de Provinciale Kraamzorg & Entadministratie Zeeland en het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis. Ik heb altijd administratief / organisatorische functies gehad.

Mijn vader heeft in 2012 een herseninfarct gehad. Sinds die tijd ben ik bekend met mantelzorg, alhoewel mijn moeder het grootste deel voor haar rekening nam. Het mantelzorgen gaf mij veel voldoening. Dat was voor mij een reden om te kiezen voor het vak van mantelzorgmakelaar. 

Inmiddels heb ik veel geleerd van de mantelzorgers en zorgvragers die ik ontmoet heb tijdens mijn werk. 

Na het overlijden van mijn vader in 2021 bleek dat mijn moeder ondersteuning nodig had. Met hulp van thuiszorg, mensen uit de straat, mijn familie en bekenden van mijn moeder kon zij tot het najaar van 2023 thuis wonen. Nu is ze opgenomen in een verpleeginstelling. In dezelfde tijd is mijn man dermate ziek geworden dat hij eveneens in een verpleeginstelling werd opgenomen. Het najaar van 2023 was een erg zware periode voor mij.

Mijn gezin bestaat uit een lieve man - nu dus in het verpleeghuis wonend - en een hond. 

Diploma uitreiking 29 november 2019

_DSC8505 (2).jpg

"Doen wat je leuk vindt is vrijheid; leuk vinden wat je doet is GELUK". 

bottom of page