top of page

Mantelzorg in Zeeland nodig?

Heeft u te maken met mantelzorg in Zeeland? Zorgt u bijvoorbeeld voor een naaste? Dan weet u als geen ander dat er bij mantelzorg, naast de primaire zorgtaken, ook veel geregel komt kijken. Veel mensen in de mantelzorg in Zeeland zijn overweldigd door het grote aantal instanties, waar ze mee te maken krijgen. Waar moet u aankloppen voor een indicatie of vergoeding? Welke therapieën worden vergoed door uw zorgverzekering en op hoeveel professionele hulp heeft u recht? Als mantelzorgmakelaar kan ik u ontzorgen.

Over mij en mantelzorg in Zeeland

Ik ben Esther Geluk en ik heb veel ervaring met mantelzorg in Zeeland. In 2012 kreeg mijn vader een herseninfarct en sindsdien ben ik zelf ook parttime mantelzorger. Mijn moeder neemt het grootste deel van de taken op zich, maar ik heb sindsdien wel veel meegemaakt in de mantelzorg in Zeeland. Deze verandering heeft er ook voor gezorgd, dat ik mijn carrière in de gezondheidszorg anders heb vormgegeven. Hiervoor heb ik gewerkt bij CZ Zorgverzekeringen, in de Provinciale Kraamzorg & Entadministratie en in het Admiraal de Ruyter ziekenhuis. In 2019 heb ik mijn post-hbo diploma als mantelzorgmakelaar gehaald en help ik mensen in de mantelzorg en de ouderenzorg in Zeeland om hun leven makkelijker te maken.

Willeke_Adriaanse_fotografie-5.jpg

Mijn werkwijze

Wilt u mij inhuren om u te helpen de mantelzorg in Zeeland efficiënter in te richten? Wilt u een betere werk-privé balans of heeft u behoefte aan procesbegeleiding? Uiteraard blijft de regie in uw handen. U heeft een hulpvraag en weet het beste waar u behoefte aan heeft. Als mantelzorgmakelaar werk ik resultaatgericht, maar er is ook ruimte voor emoties. Samen kunnen we de verschillende opties op een rij zetten. Is zorg aan huis de beste oplossing of zijn er andere mogelijkheden voor professionele hulp? Ik plan altijd eerst een intake-gesprek om alle informatie over mantelzorg in Zeeland op een rij te zetten. Tijdens het gesprek bespreken we voor wie u zorgt, hoe die zorg er uitziet, welke instanties hier bij betrokken zijn en of ik contact mag opnemen met uw huisarts? De huisarts heeft de regie als het aankomt op mantelzorg in Zeeland.

Contact opnemen over mantelzorg in Zeeland

Heeft u vragen over mantelzorg in Zeeland? Wilt u meer weten over mijn werk of een intake-gesprek plannen? Vul dan het contactformulier op mijn website in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op en check meteen of uw zorgverzekering mijn diensten vergoedt.

bottom of page