top of page

Ouderenzorg in Zeeland

De ouderenzorg in Zeeland gaat vaak gepaard met ingewikkelde regelgeving. Voor naasten is het vaak niet duidelijk bij welke instanties ze moeten zijn om een indicatiestelling te krijgen of een zorgvraag kenbaar te maken. Nederland kent een veelvoud aan instanties op het gebied van ouderenzorg en hoewel het fijn is, dat er zoveel plekken zijn om hulp te vragen, is het soms ook ondoorzichtig. Veel mensen lopen daardoor tegen onzekerheden aan. Wordt bepaalde zorg wel of niet vergoed en op hoeveel professionele hulp hebben zij recht? Als mantelzorgmakelaar kan ik u helpen om het hele proces in goede banen te leiden.

Wie help ik met ouderzorg in Zeeland?

Ik help iedereen die te maken heeft met ouderenzorg in de provincie Zeeland. Heeft u procesbegeleiding nodig? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Ik probeer de regeltaken over te nemen, zodat u zich kunt richten op uw primaire zorgtaken. Mantelzorg in Zeeland kan soms overweldigend zijn. Wilt u de zorg efficiënter inrichten? Zorgt u voor uw vader of moeder en bent u op zoek naar een betere werk-privé balans? Heeft u iemand van buitenaf nodig om eens analytisch en resultaatgericht naar de huidige invulling van de ouderenzorg in Zeeland te kijken. Dan kan ik, Esther Geluk, met u meedenken. Uiteraard behoudt u altijd de regie.

Willeke_Adriaanse_fotografie-11.jpg

Over mij

Ik ben Esther Geluk en heb ruime ervaring in de zorg. Voor mijn werk als mantelzorgmakelaar werkte ik onder andere bij CZ Zorgverzekeringen, het Admiraal de Ruyter ziekenhuis en de Provinciale Kraamzorg & Entadministratie. In 2012 kreeg mijn vader een herseninfarct en maakte ik kennis met de wereld van mantelzorg in Zeeland.

Praktische zaken rondom ouderenzorg in Zeeland

In sommige gevallen wordt mijn werk vergoed. Als u een aanvullende zorgverzekering heeft afgesloten, valt het werk van een mantelzorgmakelaar daar vaak onder. Bent u een werkende mantelzorger? Dan heeft u kans, dat uw werkgever bij wil springen. Mijn uurtarief bedraagt 75 euro (exclusief BTW). Heeft u vragen over de ouderenzorg in Zeeland of wilt u een intake-gesprek plannen om alles op een rijtje te zetten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier op mijn website. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug.

bottom of page