top of page

Esther Geluk mantelzorgmakelaar ontzorgt

Als mantelzorgmakelaar help ik u met het regelen van de zorg voor uw naasten. Zorgt u als mantelzorger voor uw partner, vader, moeder of andere naaste? Dan kan dat van tijd tot tijd overweldigend zijn. Nederland kent veel instanties op het gebied van gezondheidszorg en als mantelzorger is het niet altijd duidelijk waar u moet aankloppen voor de juiste hulp. Veel mensen lopen tegen onzekerheden aan op financieel en emotioneel gebied. Waar moet u aankloppen voor de juiste indicatie? Vergoedt uw zorgverzekering bepaalde therapieën?

Wat kan een mantelzorgmakelaar voor u betekenen

Een mantelzorgmakelaar kan u ontzorgen. Als mantelzorgmakelaar neem ik veel praktische zaken van u over, zodat u zich op de primaire zorgtaak kunt richten. Samen kijken we wat er beter, makkelijker en efficiënter kan. We gaan na op welke hulp en vergoedingen u recht heeft en hoe we dit het beste kunnen organiseren. Ik werk altijd met een intake-gesprek. Daarin probeer ik zoveel mogelijk informatie te vergaren. We bespreken voor wie u zorgt, wat uw zorgtaken zijn en welke medische condities uw naaste heeft. Ook kijken we naar uw hulpvraag. Wat zou u graag anders zien? Tot slot zetten we een aantal praktische zaken op een rij om te kijken of ik u verder kan helpen. Mag ik contact opnemen met u huisarts? Bij welke zorgverzekering bent u aangesloten? Als alles duidelijk is voor beide partijen, kunnen we een plan opstellen.

Willeke Adriaanse fotografie -12.jpg

Over mij

Ik ben Esther Geluk en heb in 2019 mijn post-hbo diploma als mantelzorgmakelaar gehaald. Zelf ben ik sinds 2012 ook deels mantelzorger. Mijn vader heeft destijds een herseninfarct gehad en hoewel mijn moeder het merendeel van de zorgtaken op zich nam, heb ik sindsdien veel geleerd over het leven als mantelzorger. Mede daarom heb ik na een carrière in de zorg, waaronder bij CZ Zorgverzekeringen en het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, besloten om me te richten op het prachtige vak van mantelzorgmakelaar.

Praktische zaken over mijn werk als mantelzorgmakelaar

Als mantelzorgmakelaar ben ik betrokken, praktisch en resultaatgericht. Ik wil ervoor zorgen dat uw leven als mantelzorger makkelijker wordt. Ik richt mij op mensen, die te maken hebben met mantelzorg en ouderenzorg in Zeeland. Soms wordt mijn werk vergoed door uw aanvullende zorgverzekering. Bent u een werkende mantelzorger? Dan kunnen mijn diensten misschien ook via uw werkgever worden betaald. Normaal gesproken hanteer ik een uurtarief van 75 euro (exclusief BTW). Wilt u contact opnemen om een intake te plannen of heeft u aanvullende vragen? Dan kunt u het contactformulier op mijn website invullen en kom ik zo snel mogelijk bij u terug.

bottom of page